Εξαφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” – Άφησε πίσω του σημείωμα

Εκτεταμένες έρευνες και ενεργοποίηση του μηχανισμού “missing alert” του “Χαμόγελου του Παιδιού”, έχει προκαλέσει η εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη τη διάσημης ταβέρνας “Κρητικός” στην Κάντζα.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει χαθεί από το πρωί της Δευτέρας όταν τον είδε φιλικό του πρόσωπο. Το κινητό του τηλέφωνο παρέμεινε ενεργοποιημένο μέχρι και τις 3.50 τα ξημερώματα της Τρίτης και τώρα οι αστυνομικοί μέσω των εταιριών κινητής τηλεφωνίας προσπαθούν να καταγράψουν τις κινήσεις και τις διαδρομές που ακολούθησε, βάση των στιγμάτων στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Ένα στοιχείο όμως που τους προκαλεί ανησυχία είναι πως στην τραπεζαρία ου σπιτιού του άφησε ένα σημείωμα με μία μόνο φράση: Τα αφήνω όλα στον αγαπημένο αδελφό μου”.  Αυτός είναι και ο λόγος που εκδόθηκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η ζωή του είναι σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος Δογιάκης είναι μαζί με τον αδελφό του ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή όταν τα ξημερώματα της 1ης Μαΐου 2018 δολοφονήθηκε σε αυτή ο πρώην αστυνομικός  Σπύρος Παπαχρήστος, κεντρικό πρόσωπο της έρευνας της ΕΥΠ για την διαφθορά στην Αστυνομία.