Ερωτικό το κίνητρο της ξανθιάς γυναίκας με το βιτριόλι – Ποια είναι η 35χρονη που ανακρίνεται

Η ερωτική αντιζηλία, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, όπλισε το χέρι της 35χρονης Ε.Κ., που ανακρίνεται ως η δράστις της επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον της συνομήλικης της Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο το οποίο συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρία, υπάλληλος της οποίας ήταν το θύμα, και στην είσοδο της πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Το δικηγορικό γραφείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την ασφαλιστική προς την περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα η 35χρονη και το θύμα έχουν κοινή καταγωγή από το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 35χρονη διατηρούσε σχέση με δικηγόρο και θεωρούσε ότι το θύμα «έμπαινε εμπόδιο» σε αυτή την σχέση. Μετά τον χωρισμό της, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είδε φωτογραφίες του θύματος με τον πρώην σύντροφό της στα social media, και από τότε θεωρούσε ότι η Ιωάννα ήταν η αιτία του χωρισμού της.

Τα στοιχεία αυτά τα συνέλεξαν οι αστυνομικοί από φίλους του θύματος, όμως αρχικά δεν τα θεώρησαν αρκετό κίνητρο για να προκαλέσουν μια τέτοια ακραία ενέργεια, την επίθεση δηλαδή με βιτριόλι.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο γραφείο της αλλά και στο σπίτι της βρήκαν μια τηλεκάρτα αλλά και μία περούκα μαύρου χρώματος, όμοια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε από την δράστιδα της επίθεσης στην Καλλιθέα, όπως είχαν καταλήξει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, από την ανάλυση του οπτικού υλικού που είχε αποτυπώσει την γυναίκα με το βιτριόλι.

Επίσης κατάσχεσαν και ένα “ακαταχώρητο” κινητό τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποιούσε σπάνια και τις περισσότερες ώρες της ημέρας ήταν κλειστό. Το κινητό αυτό το χρησιμοποίησε πρόσφατα για επαγγελματικό λόγο και αυτό φαίνεται ότι βοήθησε τους αστυνομικούς στην ταυτοποίησή της.