Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς στον Κολωνό (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταδίωξη με πυροβολισμούς έγινε πριν από λίγη ώρα στον Κολωνό, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε εμφανώς πλαστές πινακίδες.

Συγκεκριμένα, δυο αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα είδαν το αυτοκίνητο σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Καστοριάς. Ο οδηγός ήταν στη θέση του με την μηχανή αναμμένη. Όταν οι «Ζητάδες» πλησίασαν τότε εκείνος πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει στα στενά. Κάποια στιγμή όμως εγκλωβίστηκε και τότε έκανε αναστροφή πηγαίνοντας κατευθείαν πάνω τους. Τότε οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν τις μοτοσικλέτες στο δρόμο για να γλιτώσουν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός Ρομά.

Ο ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε ελαφρά αλλά πρόλαβαν να ρίξουν στα λάστιχα του κλεμμένου αυτοκινήτου και να το ακινητοποιήσουν. Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο μάρκας Audi ήταν κλεμμένο στις αρχές Ιουνίου από την περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Ο νεαρός Ρομά εγκατέλειψε το όχημα του και άρχισε να τρέχει.

Τελικά τον εντόπισαν σε ένα καφέ όπου και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Δείτε το βίντεο: