Συνέδριο για την ανθρωποκτονία από την Ένωση Μαχόμενων Δικηγόρων

Ο όρος «ανθρωποκτονία», σύμφωνα με την νομική ερμηνεία σημαίνει «την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής». Στη νομική επιστήμη υπάρχουν πολλά είδη όπως «εκ προθέσεως», «εξ αμελείας», «εξ ιατρικής αμελείας», «εν βρασμώ ψυχικής ορμής».

Οι διαφορετικές αυτές συνθήκες θα αναλυθούν από επαγγελματίες, μάχιμους δικηγόρους, έγκριτους δικαστές, αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας και δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ στο 20ο συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μάχιμων Δικηγόρων. Το συνέδριο το οποίο είναι υπό την αιγίδα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, Σάββατο 2.10.2021 (09.00-21.30) και Κυριακή 3.10.2021 (09.15 έως 16.00).

Συνδιοργανωτές είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι Εκδόσεις Σάκκουλας Α.Ε.

Θα υπάρξει ζωντανή αναμετάδοση και από κανάλι YOU TUBE & FACEBOOK Ένωσης Ποινικολόγων και Μάχιμων Δικηγόρων ενώ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά η είσοδος είναι δωρεάν. Απαιτείται όμως επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή προεγγραφή στο epmdikigoron@gmail.com.

Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: epmdikigoron@gmail.com και το τηλέφωνο 6932 420296

FB: Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων και στους Δικηγορικούς Συλλόγους Ιωαννίνων και Άρτας