Στη φάκα της ΕΛΑΣ έπεσε το πρωί της περασμένης Δευτέρας (10/3) ένας άνδρας στην Άρτα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών και κατόπιν έρευνας στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 51,15 γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη προχθές (10-03-2025) το πρωί στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία γσε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης -51,15- γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.