Έβγαλαν… λαβράκι με τη βοήθεια του «Μασκ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Λαβράκι” έβγαλαν οι άνδρες της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ”ΜΑΣΚ”, προχωρώντας στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, το πρωί της Κυριακής, για παράβαση του Ν.4139/13 ”Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους Λιμενικούς με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ”ΜΑΣΚ” Κ9Ν 038, σε έναν αλλοδαπό ηλικίας 29 ετών, κατά την αποβίβασή του από το πλοίο της γραμμής από Πειραιά, στο λιμάνι του Ηρακλείου, βρέθηκαν μέσα σε σακίδιο πλάτης: μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 1.045,1 γραμμαρίων, καθώς και 300 μικρές διαφανείς πλαστικές συσκευασίες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι παραλήπτης των ναρκωτικών ήταν ένας άλλος αλλοδαπός, ηλικίας 29 ετών επίσης, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου κατασχέθηκαν η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, οι πλαστικές συσκευασίες, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.

 

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ