Έγκλημα στο Κορωπί – Τι κατέθεσε ο πατέρας της 29χρονης: «Το θύμα την απειλούσε»

ad πριν από την είδησηad πριν από την είδηση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την κόρη του, τις σχέσεις της με το θύμα αλλά και τον γαμπρό του κατέθεσε στο δικαστήριο ο πατέρας της φόνισσας του Κορωπίου.

Η 26χρονη (τότε) κόρη του μαχαίρωσε έξι φορές και σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, Θεοδώρα Πασπαλά, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του θύματος, στις 3 Αυγούστου του 2016. Η φόνισσα του Κορωπίου είχε αποκτήσει κι εκείνη δύο παιδιά με τον Γιάννη- Θοδωρή, το μήλον την έριδος αυτού του εγκλήματος.

«Έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Είχε μάθει από μικρή να δουλεύει. Βγήκε εκτός εαυτού κι έγινε ότι έγινε. Φοβήθηκε γιατί μου είπε ότι το θύμα την απειλούσε» υποστήριξε στο δικαστήριο ο πατέρας της Νικολέτας.

«Ήθελε να την εκφοβίσει όχι να την σκοτώσει, μου είπε η κόρη μου. Το μαχαίρι την ακούμπησε μόνο κι έτρεξε λίγο αίμα. Δυο τρεις φορές, της έριξε μου είπε. Δεν ξέρω γιατί την κυνήγησε, δεν ήμουν εκεί» συμπλήρωσε.

«Σκέφτομαι ότι ήταν εκτός εαυτού και γι’ αυτό έγινε ότι έγινε. Χτυπά το τηλέφωνό μου, δε θα το ξεχάσω. Με παίρνει ο γιος μου και μου λέει τι συνέβη. Την πρώτη φορά που είδα την κόρη μου μου είπε “Μπαμπά χτύπησα την πρώην του”. “Πολύ; τη ρώτησα”. “Όχι λίγο, λίγο”. Άκουσα μετά ότι δεν πέθανε από το μαχαίρωμα αλλά από αιμορραγία. Έτσι είχαν πει στο πρώτο δικαστήριο. Ότι άργησαν στο κέντρο υγείας να τη σώσουν και ήταν λάθος που την πήγε ο γαμπρός μου στο Κέντρο Υγείας και όχι στο Ασκληπιείο οπού είχαν καλύτερα μηχανήματα» περιέγραψε ο πατέρας της.

«Ο άλλος ήταν η πρώτη της σχέση. Το κατάλαβα όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μας είπε πως ήταν χωρισμένος» περιέγραψε και σημείωσε ότι «ο Γιάννης- Θοδωρής (ο πρώην ) έρχεται βλέπει τα παιδάκια μου και γι’ αυτό κάνω υπομονή. Βλέπω τους συγγενείς της παθούσας. Απορώ γιατί δεν ήρθαν νωρίτερα κάτι να μου πουν και περίμεναν να γίνει το κακό» «Για το διαζύγιο, κάτι μου είχε πει ότι βγήκε η απόφαση τον Μάιο του 2016. Όμως δεν είμαι βέβαιος πότε το πήρε».

Σε ερώτηση της Εισαγγελέως ο πατέρας του θύματος είπε ότι η κόρη του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. «Πριν το επεισόδιο ξέρω ότι ζούσε μαζί με τον Θοδωρή, δεν είχα την εντύπωση πως είχαν χωρίσει» σημείωσε.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ