Δάφνη: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο – Άρπαξαν ρολόγια και κοσμήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν περίπου 03:10 τα ξημερώματα όταν οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, με τη γνωστή, πια, μέθοδο της εισβολής σε κατάστημα με αυτοκίνητο, «χτύπησαν» το κοσμηματοπωλείο στη Δάφνη.

Τους δράστες δεν πτόησε το δέντρο που είναι μπροστά στο κοσμηματοπωλείο και το οποίο σε συνδυασμό με ένα πεζούλι κάνουν στενό το πέρασμα προς το μαγαζί. Δεν τους πτόησαν ούτε τα κολονάκια στο πεζοδρόμιο και ο κάδος των σκουπιδιών.

Τέσσερις φορές έπεσαν οι δράστες πάνω στη βιτρίνα του μαγαζιού για να καταφέρουν να ρίξουν το ρολό και τη τζαμαρία. Και αφού τα κατάφεραν, το πέρασμα που άνοιξαν ήταν σχετικά μικρό. Και τους χάλασε τα… σχέδια να βάλουν τα κλοπιμαία σε ένα πλαστικό ράφι ψυγείου που είχαν μαζί τους, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, για να βάλουν μέσα όσα επρόκειτο να πάρουν.

Αλλά ούτε αυτή η «δυσκολία» τους πτόησε. Πήραν με τα χέρια τους ρολόγια και κοσμήματα, έσπασαν τις βιτρίνες μέσα στο κοσμηματοπωλείο με τα μεταλλικά καπάκια της ΕΥΔΑΠ που βρήκαν στο πεζοδρόμιο και αφού άρπαξαν όσα μπορούσαν, έφυγαν από το σημείο και άφησαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν ως πολιορκητικό κριό με τη μηχανή αναμμένη!

Από την πρώτη στιγμή, ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 είχε αφήσει επίτηδες το δέντρο μπροστά στο μαγαζί του για να δυσκολεύει το ενδεχόμενο μιας τέτοιας διάρρηξης. Αλλά δεν τα κατάφερε. Σε απόγνωση ο άνδρας είπε πως σκέφτεται ακόμη και να μην ανοίξει ξανά το κοσμηματοπωλείο!

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ