Την ώρα που τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα λόγω της επήρειας μέθης των οδηγών έχουν πυκνώσει, ένας διάσημος τραγουδιστής… πολύ διάσημος όμως, αυτό που λέμε πρώτο όνομα, ειδικά φέτος που συμμετείχε σε τάλεντ σόου και σε κινηματογραφική ταινία, συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.
Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Τροχαίας.
Παραλίγο να χτυπήσει τροχονόμο
Γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/2) ο καλλιτέχνης με το αυτοκίνητο του κινείτο στην οδό Σταδίου όταν αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά εκείνος όχι μόνο θέλησε να τους αποφύγει αλλά έκανε και έναν επικίνδυνο ελιγμό, ανέπτυξε ταχύτητα και παραλίγο να παρασύρει έναν τροχονόμο.
Οι αστυνομικοί άναψαν «φάρους» και σειρήνες και λίγο πιο κάτω ο νεαρός καλλιτέχνης κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει.
Οι αστυνομικοί όταν πλησίασαν τον αναγνώρισαν και του ζήτησαν τα έγγραφα του οχήματος ενώ τον ενημέρωσαν ότι θα υποβληθεί σε αλκοτέστ. Η συνέχεια δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον γνωστό καλλιτέχνη. Η ποσότητα αλκοόλ που εντοπίστηκε στο αίμα του ήταν πολύ παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο.
Γι’ αυτό το λόγο, πήρε τον δρόμο για τα κρατητήρια της Τροχαίας όπου έμεινε μέχρι το πρωί και σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και το Αυτόφωρο.