Εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων από την Κ.Υ. και τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ για την Κέρκυρα κατά τους μήνες Απρίλιο έως και Ιούνιο, ανακοίνωσε το ΕΚΑΒ.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική μετακίνηση θα πρέπει να το δηλώσουν με αίτησή τους έως την Παρασκευή (25/4).
Η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ
Λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών προγραμματίζεται εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων από την Κ.Υ. και τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ για τους μήνες Απρίλιο έως και Ιούνιο.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν με αίτησή τους προς τα Γραφεία Διευθυντών Παραρτημάτων έως τις 25-04-2025. Οι Διευθυντές να αποστείλουν τις αιτήσεις στο Γραφείο Προέδρου ανεξαρτήτως σύμφωνης γνώμης ή μη (αναφέροντας ωστόσο τις απόψεις τους). Στην αίτηση θα αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας, το Παράρτημα και ο Τομέας στον οποίο ανήκει ο υπάλληλος και το επιθυμητό χρονικό διάστημα μετακίνησης. Η υπηρεσία θα καταβάλλει προσπάθεια για τη διαμονή και την διατροφή των συμμετεχόντων. Η κάλυψη θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαθέτουν κατάλυμα στην περιοχή.
Σύμφωνα με το Ν.4336/2015 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, η ημερήσια αποζημίωση δαπάνης διατροφής θα καταβληθεί, εφόσον οι μετακινήσεις του κάθε υπαλλήλου δεν υπερβαίνουν τα ετήσια όρια τα οποία προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, από τη Διεύθυνση στην οποία ανήκει ο κάθε υπάλληλος. Οι αρμόδιες Διευθύνσεις στις οποίες ανήκουν οι μετακινούμενοι υπάλληλοι, είναι υπεύθυνες για την τήρηση των ανωτέρω.
Ο προορισμός θα είναι οι εξής :
Τομέας Παραρτήματος ΕΚΑΒ Ιωαννίνων |
Τομέας Κέρκυρας |
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑB
α/α
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ