Μάνη: Συγγενής της 12χρονης το δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να την κακοποιούσε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από ιερέα στη Μάνη.

Στο θρίλερ φαίνεται ότι εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο, όπως προκύπτει, είναι συγγενής της μικρής, με τον οποίο ζούσε η ίδια και η μητέρα της τα προηγούμενα χρόνια.

Το κορίτσι έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και κατονομάζει για ασέλγεια τόσο τον 57χρονο ιερέα όσο κι έναν ακόμη άντρα. Έτσι, εν όψει της κλήσης τους δεύτερου εμπλεκόμενου, η δικογραφία παραμένει ανοικτή.

Ο ιερέας μετά την σύλληψη και την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης καθώς διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

Αίσθηση προκαλεί και η πληροφορία ότι ο αδελφός της 12χρονης, που ζει στο εξωτερικό, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να καταθέσει υπέρ του ιερέα!

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα. «Ότι ήταν ένας μέθυσος όλοι το βλέπανε, δεν ήταν κάτι που κρυβότανε, αλλά ότι είχε τέτοια προβλήματα κανείς δεν το φανταζόταν. Αν είχαμε καταλάβει οτιδήποτε, δεν θα ήταν δεκτός στο χωριό ούτε θα είχαμε επαφές μαζί του» λέει άλλος κάτοικος που μίλησε στον ΑΝΤ1.

Για συνεχές μπούλινγκ που δεχόταν η μικρή, τόσο από τον ιερέα, όσο και από τη μητέρα της, προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή της, έκανε ξανά λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Τον βαθύτατο πόνο του ως κληρικού και την οργή του ως ανθρώπου «για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη», εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ