Ραγκούσης: Ο σκηνοθέτης κακοποιήθηκε μέσα στην ιδιοκτησία του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Διαψεύδοντας Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη η ΕΛ.ΑΣ. παραδέχθηκε τη χρήση σφαιρών, τις οποίες χαρακτήρισε πλαστικά σφαιρίδια», τόνισε σε παρέμβασή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επικαλούμενος τα ηχητικά ντοκουμέντα της σύλληψης του σκηνοθέτη στο Κουκάκι, είπε πως «δείχνουν ότι κακοποιήθηκε μέσα στο σπίτι του, στην ιδιοκτησία του».

Ο Γιάννης Ραγκούσης σημείωσε πως «όλα όσα έγιναν και διαπιστώθηκαν μέσα στο χώρο της κατάληψης δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένεια Ινδαρέ».

Σχετικά με τον τραυματισμό συλληφθείσας και το ζήτημα που έχει προκύψει με τη χρήση πλαστικής σφαίρας από την Αστυνομία, είπε πως «υπάρχει ιατρική γνωμάτευση στα χέρια της ΕΛΑΣ, στην οποία αποδεικνύεται η χρήση σφαιρών» και χαρακτήρισε «ευσυνείδητα ψέματα» από πλευρά της πολιτικής ηγεσίας ότι, «δεν έγινε χρήση βίας».

«Δεν έκανε χρήση τέτοιων σφαιρών μέχρι τώρα η ΕΛΑΣ, επιβεβαιώνουν αξιωματικοί της», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης, που τόνισε ότι, «την πληροφορία για τη χρήση πλαστικών σφαιρών την πήραμε από τους ίδιους τους αγανακτισμένους αστυνομικούς».

«Το θέμα είναι η παράνομη και αντισυνταγματική έφοδος στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ», κατέληξε ο ίδιος.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ