Συνελήφθη 43χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα

ad πριν από την είδησηad πριν από την είδηση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνελήφθη σαραντατριάχρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες, στο κέντρο της πόλης, τον 43χρονο, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση.

Σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις αλβανικές αρχές, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και της παράνομης κατοχής όπλου, καθώς τον Αύγουστο του 1997 είχε πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα ομοεθνή του, σε πόλη της Αλβανίας, για οικονομικές διαφορές. Επιπλέον, σύμφωνα με τις γερμανικές Αρχές ο συλληφθείς είχε εμπλακεί σε υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Γερμανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο σαραντατριάχρονος είχε συλληφθεί και σημανθεί στο παρελθόν με διαφορετικά στοιχεία καθώς τον Ιούλιο του 2003 είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην προσπάθεια του να διαφύγει πυροβόλησε σε βάρος αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας εξ’ αυτών, πράξεις για τις οποίες  καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ