Σύζυγος σκηνοθέτη: Ο άνδρας μου είχε χτυπήματα παντού

ad πριν από την είδησηad πριν από την είδηση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χθες το βράδυ (προχθές)* ειδοποιήθηκα ότι ήταν ο άνδρας μου και τα παιδιά μου στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και πήγα για να δω την κατάστασή τους. Τους βρήκα στα επείγοντα να τους εξετάζουν», περιέγραψε σε δήλωσή της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»  η σύζυγος του σκηνοθέτη και μητέρα των δύο νεαρών που συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση στην ταράτσα του σπιτιού τους πριν από δύο μέρες.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, «ο άνδρας μου ήταν με κολάρο, με το ένα μάτι κλεισμένο, μελανιασμένο όλο του το πρόσωπο, οι ώμοι του σχεδόν εξαρθρωμένοι και είχε χτυπήματα σε αγκώνες, σε πλάτη, παντού».

Η σύζυγος του Δημήτρη Ινδαρέ, μίλησε και για το πώς ήταν τα παιδιά της, όταν τα είδε στον Ερυθρό Σταυρό, λέγοντας ότι, «τα παιδιά μου ευτυχώς- διότι προφανώς ο άνδρας μου αντιστάθηκε πιο πολύ επειδή έσερναν τα παιδιά μας- τα παιδιά μας δεν αντιστάθηκαν τόσο πολύ. Είχαν μώλωπες στα χέρια και στα πόδια τους αλλά ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον σύζυγό μου».

Ερωτηθείσα για το πώς είναι, είπε τέλος πως «ψυχολογικά είναι σοκαρισμένοι, τρομαγμένοι…προσπαθούμε να ξαναβρούμε λίγο κάπως τον εαυτό μας».

*Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε το βράδυ της Πέμπτης

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ