Τζανακόπουλος: Τα όσα έκανε η ΕΛ.ΑΣ συνιστούν βασανιστήρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όργιο καταστολής και αυθαιρεσίας από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος μη διστάζοντας να χαρακτηρίσει ως “βασανιστήρια” τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στη Βουλή ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν όχι μόνο ανησυχία αλλά και αγανάκτηση καλώντας τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη “να αποκαλύψει την αθλιότητα και την παρανομία των οργάνων της τάξης”.

“Αν αυτά συμβαίνουν σε δημόσια θέα τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των κρατητηρίων;  Είχαμε καταγγελίες για ουρλιαχτά στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. έχουμε βασανιστήρια στην Ελλάδα. Τα όσα δημοσιεύθηκαν με τη στενή έννοια του όρου συνιστούν βασανιστήρια. Η κυβέρνηση έχει δώσει σαφή εντολή για να προσεγγίσει ακροδεξιά ακροατήρια. Δεν μπορεί να υπάρξουν οι όροι για στοιχειώδη πολιτική συνεννόηση. Τορπιλίζετε το πολιτικό κλίμα σε μια περίοδο που χρειάζεται συνεννόηση για τα ελληνοτουρκικά” είπε.

Πηγή: real.gr

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ