Χειροπέδες σε έναν ανήλικο «πορτοφολά» πέρασαν το απόγευμα της Τετάρτης (12/3) αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο «αμούστακος» παραβάτης και ενώ βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο, έκλεψε το πορτοφόλι μίας γυναίκας.
Το θύμα είχε μέσα στο πορτοφόλι 4 τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη χθες (12-03-2025) απογευματινές ώρες στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας, ανήλικος ημεδαπός, για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Φλώρινας, ο ανήλικος αφαίρεσε από ημεδαπή το πορτοφόλι αυτής, εντός λεωφορείου, στο οποίο υπήρχαν -4- τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Αφαιρεθέντα έγγραφα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν νομότυπα στη νόμιμη κάτοχό τους.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ανήλικου ημεδαπού, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.