Φρικιαστικές στιγμές βίωσε μια 34χρονη γυναίκα από την Αίγυπτο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μαλακάσας καθώς όπως κατήγγειλε ένας 39χρονος ομοεθνής την βίαζε και την κακοποιούσε συστηματικά επί δύο μήνες. Παράλληλα την απειλούσε πως θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και το παιδί της.
Της έβγαλε τα νύχια από τα χέρια
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εφιάλτης της 34χρονης φαίνεται ότι ξεκίνησε περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν μαζί με τον 39χρονο πέρασαν τα σύνορα και βρέθηκαν στο ΚΥΤ της Μαλακάσας, προσωρινά φιλοξενούμενοι.
Για διάστημα περίπου δύο μηνών, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 39χρονος άνδρας τη βίαζε, τη χτυπούσε, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί της, ενώ έφτασε στο σημείο να της βγάλει ακόμα και τα νύχια από τα χέρια.
Η γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλη δομή και πράγματι μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα 39χρονος δεν σταμάτησε να απειλεί τηλεφωνικά.
Πριν από μερικές ημέρες κοντά στην πλατεία Ομονοίας ο 39χρονος κατάφερε να προσεγγίσει την 34χρονη και τότε για μία ακόμη φορά την απείλησε προκειμένου να μην καταγγείλει στις αρχές το τι βίωσε.
Η γυναίκα απευθύνθηκε αρχικά στο τμήμα της Ομόνοιας και από εκεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού όπου κατήγγειλε επίσημα τα όσα βίωσε.
Ο 39χρονος συνελήφθη και πλέον είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.