Άγρια καταδίωξη στους Αγίους Θεοδώρους

“Φορτωμένος” με τον μισό ποινικό κώδικα και καταδικασμένος σε συνολική ποινής φυλάκισης 64 ετών (!), ήταν αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το “τομάρι” του ένας 44χρονος καταζητούμενος, ο οποίος εντοπίστηκε την Παρασκευή στους Αγίους Θεοδώρους. Μόλις αντελήφθη την παρουσία των αστυνομικών, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι και εμβόλισε το περιπολικό!

To πρωί του Σαββάτου ο καταζητούμενος εντοπίστηκε σε ένα άλλο σπίτι, στην ίδια περιοχή, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, οι οποίοι έριξαν πυρά ακινητοποίησης του αυτοκινήτου και τον συνέλαβαν τραυματισμένο στο πόδι.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν επτά καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης 64 ετών και δύο 2 μηνών και χρηματικής ποινής 50.000 ευρώ για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες, απάτες, υπεξαιρέσεις και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης καθώς και δύο εντάλματα σύλληψης ανακριτικών αρχών για απατή και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθη για υπόθαλψη και ο ιδιοκτήτης της οικίας στην οποία είχε βρει καταφύγιο.

Ο 44χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.