Έγκλημα στο Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 54χρονος συζυγοκτόνος – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 33χρονης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασό, στο Ηράκλειο.

Το φονικό έγινε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Αλικαρνασσού μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την 33χρονη τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Η 33χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή ενώ στη συνέχεια ο 54χρονος δράστης πήρε το 4χρονο παιδί τους, το οποίο ήταν στο σπίτι, το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας τη δολοφονία.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε:

«Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 33χρονης

Μαύρα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια της 33χρονης Αδαμαντίας την οποία σκότωσε ο 54χρονος σύζυγός της τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό στην Κρήτη. Στις 2 μ.μ. ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία και οικογένεια, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρετούν για πάντα σε κλίμα οδύνης στον ναό της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα.

Η 33χρονη Αδαμαντία ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα.

Το ύστατο χαίρε θα πουν ο γιος της Ιωάννης – Δούκας, ο πατέρας της Ιωάννης, η μητέρα της Νίκη, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ