Ένα μήνα σχεδίαζε την δολοφονία της μάνας της η 15χρονη στην Αγία Βαρβάρα

Φρίκη ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προκάλεσε η ομολογία μιας κοπέλας δεκαπέντε μόλις χρόνων, πως μαζί με δύο, επίσης ανήλικους φίλους της, οργάνωσαν και διέπραξαν την δολοφονία της μητέρας της.

Της πενηντάχρονης γυναίκας που βρέθηκε σφαγμένη στο κρεβάτι της, στην Αγία Βαρβάρα του Αιγάλεω.

Η 15χρονη μαζί με τον 17χρονο φίλο της, με καταγωγή από την Ρουμανία, είχαν εξαφανιστεί ήδη πριν την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος, κάτι που βέβαια αποτέλεσε βασικό στοιχείο για την έρευνα των αστυνομικών. Σύντομα όμως βρέθηκαν να κοιμούνται σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο στις Σέρρες, από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα όπου και εξετάστηκαν.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ομολογήσουν πως μαζί με έναν ακόμη φίλο τους, 16 χρόνων, ακινητοποίησαν την άτυχη 50χρονη την ώρα που κοιμόταν και την δολοφόνησαν χτυπώντας την με ένα κουζινομάχαιρο στο στήθος και το πρόσωπο. Στην συνέχεια επιχείρησαν να μεταφέρουν αλλού το άψυχο σώμα με ένα σεντόνι, όμως εγκατέλειψαν την προσπάθεια και αποφάσισαν να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη κατέθεσε πως μαζί με τον 17χρονο φίλο της είχαν επιχειρήσει άλλες δύο φορές να δολοφονήσουν την μητέρα της, ρίχνοντας μέσα στον καφέ της χάπια!!

Το κίνητρο που προέβαλε η 15χρονη ήταν πως η μητέρα της την καταπίεζε, επειδή διαφωνούσε με το να διαμένει μαζί της στο σπίτι τους ο 17χρονος φίλος της, κάτι που συνέβαινε το τελευταίο εξάμηνο.

Η 50χρονη γυναίκα, θύμα του ίδιου της του παιδιού, έμεινε χήρα πριν από ένα χρόνο, όταν ο σύζυγος της υπέκυψε στον καρκίνο. Από τότε προσπαθούσε να συντηρήσει την κόρη της καθαρίζοντας σπίτια και φροντίζοντας κήπους στην περιοχή που διέμενε.