Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Αγίου Στεφάνου: Ναρκωτικά και μαχαίρια στα κελιά (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αιφνιδιαστική επιχείρηση πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών, μαζί με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας και της ΟΠΚΕ, στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν στα κελιά κρατουμένων ποσότητες ναρκωτικών, αυτοσχέδια όπλα (μαχαίρια, σουβλιά κ.ά.), ενώ έγιναν επτά συλλήψεις κρατουμένων, σε βάρος των οποίων θα σχηματιστεί νέα δικογραφία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από χθες (08-10-2019) το βράδυ μέχρι και σήμερα (09-10-2019) τα ξημερώματα, στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας αστυνομική επιχείρηση.

Συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς και αστυνομικός σκύλος εντοπισμού ναρκωτικών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση ελέγχθησαν τριάντα έγκλειστοι, από τους οποίους συνελήφθησαν επτά άτομα και πιο συγκεκριμένα έξι αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και της εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και της οπλοκατοχής.

Στις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισαν και κατέσχεσαν τα εξής:

  • (46,4) γραμμάρια ηρωίνης,
  • (8,2) γραμμάρια κάνναβης,
  • (1,2) γραμμάρια κοκαΐνης,
  • (11) αυτοσχέδια και μη μαχαίρια,
  • (5) κινητά τηλέφωνα

Οι στοχευμένες δράσεις στα καταστήματα κράτησης, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ