Αίγιο: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική ο 28χρονος οδηγός

Η στιγμή της σύλληψης του 28χρονου - Φωτογραφία: pelop.gr

Συντετριμμένος και σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 28χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του μία ηλικιωμένη γυναίκα με το εγγονάκι της την Κυριακή στο Αίγιο.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Ιωάννης Σαμέλης με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο 28χρονος από χθες νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, στο στρατιωτικό νοσοκομείο Πεντέλης.

Χθες, σε δηλώσεις του στο Open, ο δικηγόρος του 28χρονου μετέφερε ότι μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έφυγε από το σημείο και έπεσε στη θάλασσα του διπλανού χωριού όχι για να κρυφτεί σε βάρκα, αλλά για «να πνιγεί».

«Ζητώ συγγνώμη, δηλώνω τη βαθιά μου οδύνη και συντριβή. Η συγγνώμη μου δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο. Θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων, γι’ αυτό και έπεσα στη θάλασσα μετά το δυστύχημα, για να πνιγώ», φέρεται να είπε, μέσω του δικηγόρου του.

Όλα όσα ακούστηκαν μέχρι τώρα περί διαφυγής του πελάτη του, είναι εκτός λογικής, πρόσθεσε, ενώ σύμφωνα με το Open ο 28χρονος βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και επισκέπτεται καθημερινά ψυχιάτρους.

Σήμερα το πρωί ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε με δήλωσή του ότι ανέλαβε, από κοινού με το Γιάννη Σαμέλη, την υπεράσπιση του νεαρού. Η δήλωσή του αναλυτικά:

“Το δικηγορικό μας γραφείο από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Σαμέλη ανέλαβε την υπεράσπιση του σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος του θανατηφόρου ατυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το 15 μηνών εγγόνι της.
Η εντολή την οποία έχουμε από τον αποκλειστικά υπαίτιο του ατυχήματος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του, είναι, εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως.
Και τα δύο δικηγορικά γραφεία εκφράζουμε την απόλυτη λύπη και τη συμπαράστασή μας για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του στην οικογένεια των θυμάτων και εκφράζουμε τόσο τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, όσο και την ευχή ο χρόνος να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το αδιανόητο που τους συνέβη.
Με απόλυτη εκτίμηση και σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων”.