Τα κομμάτια του παζλ προσπαθούν να συνθέσουν οι αρχές, προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση του θανάτου του άστεγου άντρα που χτύπησε εντός εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας, αλλά βρέθηκε αιμόφυρτος και νεκρός στο πεζοδρόμιο, όπως έγραψε το astinomiko.gr!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του astinomiko.gr, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε, πως ο 57χρονος, Ρουμανικής καταγωγής, έπαθε έμφραγμα και έχασε τις αισθήσεις του. Στον αυχένα έχει εντοπίσει ένα κάταγμα, το οποίο μαζί με το τραύμα που είχε στο κεφάλι, συνάδει με πέσιμο από σκάλες, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται.
Υπενθυμίζεται πως ο 57χρονος, όπως υποστήριξε ο ιδιοκτήτης και οι δύο υπάλληλοι, μπήκε στο κατάστημα για να πάει στην τουαλέτα, γλίστρησε στις σκάλες με αποτέλεσμα να πέσει από αυτές.
Κάμερα ασφαλείας τους έχει καταγράψει να τον βγάζουν από το εστιατόριο και να τον αφήνουν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο ενώ, στην συνέχεια καθάρισαν με χλωρίνη το εσωτερικό.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη και τους δύο υπαλλήλους οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.