Αιματοκύλισμα χωρίς τέλος στους δρόμους της Κρήτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης μετά το νέο θανατηφόρο τροχαίο από τη σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 11 περίπου το βράδυ, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα o 31 χρονος οδηγός της μηχανής να βρει ακαριαίο θάνατο ενώ τραυματίστηκε και ο 38χρονος συνεπιβάτης της μηχανής.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα.

Διεξάγεται προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του συμβάντος.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη φτάνουν στους 53.

Τα στοιχεία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν μια αυξητική τάση των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων που παρατηρείται γενικότερα στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια.

«Όταν η εκπαίδευση είναι πολύ συγκεκριμένη και πάντως δεν βοηθά στο να αντιμετωπιστούν χρόνιες και παγιωμένες κακές αντιλήψεις στους οδηγούς, όταν η συντήρηση των οχημάτων είναι από πλημμελής έως ανύπαρκτη και όλο αυτό συνοδεύεται από υποδομές που όλοι έχουμε καταλήξει στο ότι επιβάλλεται να γίνουν, αλλά δεν έχουν γίνει, θα φάνταζε ουτοπικό να πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με ένα μαγικό ραβδί» ανέφερε ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης.

Πηγή: cretapost.gr

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ