Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην ΚΡΗΤΗ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση “Αναρχικές Πορσικές Καγιένες”(!) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που είχε γίνει τα ξημερώματα της 3ης Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού KΡΗΤΗ TV, στη βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου.

Σε βίντεο που καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, φαίνονταν δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να σκίζουν λάστιχα και να προκαλούν ζημιές σε οχήματα και εξοπλισμό του καναλιού, στις 2.48 τα ξημερώματα.

Aναλυτικά το κείμενο της ανάληψης ευθύνης:

Όχι δεν ήρθανε τα τέρατα. Ούτε οι πύλες της κολάσεως ανοίξανε. Ας το παίζει ”σκληρούλης” ο κούλης. Η πραγματικότητα βιωμένη απο τα κάτω έχει άλλα να πεί. Το κράτος έχει συνέχεια. Η επιλογή του, τη δεδομένη χρονική συγκυρία, να επιτεθεί σε καταλήψεις του αγώνα είναι αναμενόμενη και καθόλου τυχαία, αφού το σεντόνι της καταστολής ήταν ήδη καλά στρωμένο τα τελευταία χρόνια. Το ”νέο” κύμα καταστολής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα. Ούτε με τις αυταπάτες, ούτε και με τις γραβάτες. Η συνέχεια είναι αυτή, που μας εντείνει την οργή και μας γεμίζει με αφορμές. Οι αιτίες υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Για αυτό είμαστε σίγουρες.

Προεκλογικά, λοιπόν, παρακολουθήσαμε με αγωνία την επίσκεψη του κούλη στα κεντρικά γραφεία του ομίλου νέα κρήτη, όπου πόζάρε μαζί με τον big man καναλάρχη στο φακό, διαφημίζοντας τα αστραφτερά ”χαμόγελα” της εξουσίας. Ο κόσμος της εξουσίας, όμως, μας χαμογελά μόνο όταν θέλει να δείξει τα δόντια του. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι δημοσιομπλαμπλάδες νομιμοποιούν κοινωνικά της ορέξεις της εξουσίας, ανεξάρτητα απο το ποιός είναι ο εκάστοτε διαχειριστής της. Οι δημοσιογραφίσκοι, παρα τη θλίψη που μου προκαλεί εν γένει η μίζερη ύπαρξη τους, δεν θα μπορούσαν να είναι στο απυρόβλητο. Έτσι λοιπόν κι εμείς αποφασίσαμε η ”αντικειμενική” ενημέρωση να βρεί μερικά απο τα αντικείμενα της σπασμένα και σκασμένα. Τα ξημερώματα της τρίτης 3/9, επιτεθήκαμε στα οχήματα του ομίλου νέα κρήτη καθώς και στο προσωπικό όχημα του big man καναλάρχη. Επιστρέφουμε έτσι, στον κόσμο της εξουσίας, ένα μικρό μόνο κομμάτι της βίας, και να είστε σίγουροι, θα τα ξαναπούμε. Οι αιτίες είναι εδώ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

αναρχικές πορσικές καγιένες

Δείτε παρακάτω βίντεο από την επίθεση των δύο ανδρών στις εγκαταστάσεις του σταθμού.