Ανατροπές και “σημάδια” για τον Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό στο Αγρίνιο

Άφωνοι αλλά και με την απορία έμειναν όσοι βρέθηκαν χθες το πρωί στην εισαγγελία Αγρινίου, με αφορμή την σύλληψη του 49χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού και για βιασμό ανήλικου κοριτσιού σε ηλικία 13 ετών.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου ζήτησε να εξεταστούν σαν μάρτυρες τέσσερα άτομα, όπως άλλωστε είχε το δικαίωμα να κάνει. Ανάμεσα τους όμως ήταν και η μητέρα των δυο κοριτσιών που κατήγγειλαν ότι η μια έπεσε θύμα βιασμού και η άλλη ότι υπέστη ασελγείς πράξεις! Οι άλλοι μάρτυρες υπεράσπισης ήταν η σύζυγος του ιερέα, η κόρη του και ο… ανήλικος γιος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, κατά την διάρκεια της κατάθεσης της μητέρας των δυο κοριτσιών, ενώπιων της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, συνέβη ένα ατύχημα που παραλίγο να προκαλέσει την διακοπή της διαδικασίας καθώς τα πάντα μέσα στο γραφείο έγιναν… μούσκεμα.

Συγκεκριμένα, έσπασε ένας σωλήνας νερού πάνω από το κεφάλι της μάρτυρος. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Αγρινίου, ζητώντας την τιμωρία του ιερέα, έμαθε για το… μπουγέλο και κάποιοι έλεγαν ότι «ούτε ο Θεός δεν ήθελε η μητέρα των κοριτσιών που έκαναν τέτοιες καταγγελίες να έρθει και να υπερασπιστεί αυτόν τον άνθρωπο».

Μάλιστα, υπάλληλοι των δικαστηρίων και δικηγόροι που ήταν μέσα στο κτήριο για άλλες υποθέσεις, άκουσαν την μητέρα των κοριτσιών, πριν μπει στο γραφείο της ανακρίτριας, να συμπαραστέκεται στον 49χρονο ιερέα λέγοντας τους λόγια παρηγορητικά. «Κάνε υπομονή, όλα θα τελειώσουν. Να σκέφτεσαι τον Άγιο Νεκτάριο» φέρεται να του έλεγε.

Ο ιερέας αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.