Απάντηση ηγετικού στελέχους των “Πυρήνων της Φωτιάς” για τον Ρουμπέτη

Aπάντηση στο δημοσίευμα της Realnews με τίτλο «Συνέταιρος με τους Πυρήνες της Φωτιάς», έστειλε πρώην ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης, μέσω του δικηγόρου του.

Το κείμενο έχει ως εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που με φωτογραφίζουν ως εμπλεκόμενο στον πόλεμο της επονομαζόμενης “greek mafia” ξεκαθαρίζω την θέση μου.

Τις φιλίες μου  πάντα τις τιμούσα και θα συνεχίσω να τις τιμώ, όμως  από εκεί και πέρα ο καθένας πορεύεται στον δικό του δρόμο, ακολουθεί τις δικές του αξίες και κάνει τις δικές του επιλογές . Η προσωπική μου  διαδρομή πουθενά δεν συναντιέται ούτε με “μαφίες”  ούτε με τις “δουλειές” τους. Δεν υπήρξα ποτέ συνεταίρος σε  βενζινάδικα ούτε αφανής ιδιοκτήτης τους και ούτε με ενδιαφέρει να γίνω.

Το πραγματικό οργανωμένο έγκλημα και η μαφία έχει διεύθυνση στα κεντρικά της Αστυνομίας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173 που έχει αναλάβει και την συνεχή  παρακολούθηση μου.

Από εκεί βγαίνουν τα σενάρια εις βάρος μου. Μάλλον το κράτος  θέλει να κλείσει παλιούς λογαριασμούς μαζί μου με βρώμικο τρόπο, διαδίδοντας φήμες και ψέματα..

Δεν έφτανε η φυλακή κ οι απομονώσεις τώρα κάποιοι θέλουν να σύρουν το όνομα μου σε διαμάχες ενός χώρου αδιάφορου και ξένου προς τις αξίες και τις επιλογές μου.

Όμως τις μάχες μου τις διαλέγω εγώ κι όχι άλλοι για εμένα.. τα υπόλοιπα χρέωσε τα στους ψεύτες και στα συμφέροντά τους

Δεν ήμουν ούτε θα γίνω θήραμα στα βρώμικα  παιχνίδια τους…

Χ.Τ»

Το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ