Αποκάλυψη-σοκ για τον οδηγό στο Αίγιο

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 28χρονο έφεδρο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο με το αυτοκίνητό του στις Καμάρες Αιγίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι, ο άνθρωπος που παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά και το εγγονάκι της στο μοιραίο τροχαίο, πριν από περίπου τρία χρόνια είχε εμπλακεί και πάλι σε τροχαίο με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Ιουνίου 2016 στη Νέα Χαλκηδόνα, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος.

Ο οδηγός -παραμένει άγνωστο εάν ο ίδιος βρισκόταν στο τιμόνι ή στη θέση του συνοδηγού- δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Το αυτοκίνητο παρέσυρε τη μία από τις δύο μοτοσικλέτες που συμμετείχαν στην καταδίωξη, με αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Οι δύο επιβάτες συνελήφθησαν και σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, βρέθηκε και όπλο.

Το πρωί της Πέμπτης ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 28χρονου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, τόνισε ότι η υπόθεση της Νέας Χαλκηδόνας οδηγήθηκε στα δικαστήρια και ο σημαιοφόρος αθωώθηκε.