Απολογείται για τα 5 κιλά χασίς και τα Καλάσνικοφ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί ο 39χρονος που κατηγορείται ότι είχε στην κατοχή του 5 περίπου κιλά χασίς, μικροποσότητα κοκαΐνης, Καλάσνικοφ και άλλα είδη οπλισμού, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε πλαγιά.

Στον 39χρονο ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον 39χρονο είχε συλληφθεί και ο πατέρας του στον ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ένα πιστόλι.

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost η υπόθεση ήρθε στο φως τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, πήγαν στο χωράφι της συγκεκριμένης οικογένειας και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Μετά από αρκετή ώρα κι ενώ είχαν σκάψει σχεδόν όλο το χωράφι διαπίστωσαν πως η γη που ανήκει στην οικογένεια «έκρυβε» περίπου πέντε κιλά χασίς, καλάσνικοφ και άλλα είδη οπλισμού.

Τα… ευρήματα

Τα… ευρήματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες είναι: 4 κιλά και 691 γραμμάρια χασίς, δύο καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα, 15,3 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο πιστόλια, 1.050 σφαίρες, δύο κυνηγετικά όπλα, το ποσό των 6.625 ευρώ σε μετρητά, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, τρεις ζυγαριές ακριβείας, τρία μαχαίρια και επτά τηλέφωνα.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν τα τρία αγροτικά και το ένα ΙΧ αυτοκίνητο τα οποία χρησιμοποιούνταν ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών και όπλων.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ