Απολογούνται για το χασίς και τα καλάσνικοφ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν και σήμερα ο 69χρονος πατέρας και ο 39χρονος γιος που κατηγορούνται ότι έκρυβαν στο χωράφι τους περίπου 5 κιλά χασίς αλλά και καλάσνικοφ.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή ωστόσο ζήτησαν κι έλαβαν νέα προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογούνται σήμερα.

Ωστόσο, όπως ήδη έχει πει το cretapost – εκτός από τους δύο συλληφθέντες, η δικογραφία συμπεριλαμβάνει και δύο ακόμα γιους του 69χρονου που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση οι οποίοι δεν αποκλείεται να εμφανιστούν σήμερα στα δικαστήρια.

Οι ποινικές διώξεις

Αξίζει να σημειωθεί πως στον 39χρονο γιο ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και για όπλα ενώ ο 69χρονος έχει ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ένα πιστόλι.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, πήγαν στο χωράφι της συγκεκριμένης οικογένειας και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Μετά από αρκετή ώρα κι ενώ είχαν σκάψει σχεδόν όλο το χωράφι διαπίστωσαν πως η γη που ανήκει στην οικογένεια «έκρυβε» περίπου πέντε κιλά χασίς, καλάσνικοφ και άλλα είδη οπλισμού.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ