Αποσύρεται η “υπουργική” φρουρά του Φουρθιώτη – Και τώρα τι;

Με τηλεφωνικές …διαρροές ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα, (31/3), πως μετά από παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αποσύρεται το σύνολο των αστυνομικών που εδώ κα ένα χρόνο είχαν διατεθεί για την φρούρηση του πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και νυν παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη.

Προφανώς στην κίνησή του αυτή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη οδηγήθηκε από τον ορυμαγδό αντιδράσεων, σε όλα τα μέτωπα, που ακολούθησε την αποκάλυψη αυτής της απίστευτης υπόθεσης.

Έτσι ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή στο αρμόδιο συμβούλιο που κατ’ επανάληψη είχε εγκρίνει τις απαιτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη να ακυρώσει ς αποφάσεις αυτές και να επιστρέψουν οι μεν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Επισήμων στην υπηρεσίας τους, ενώ παράλληλα να διακοπεί η διάθεση περιπολικών από τμήματα της Βορειοανατολικής Αττικής που εκτελούσαν 24ωρη φρούρηση έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο.

Αυτό που δεν μας είπε η “προφορική ενημέρωση” είναι το μετά. Δηλαδή το αν θα γίνει κάποια έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε την φρουρά αυτή και μάλιστα επικαλούμενος πως κινδυνεύει από την 17η Νοέμβρη! Επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη δηλαδή κινδυνεύει από την τρομοκρατική οργάνωση που εξαρθρώθηκε επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη!

Δεν πιστεύουμε βέβαια πως θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Ίσως όσο ενδιαφέρον θα έχουν και οι αντιδράσεις που αναμένονται από τον Μένιο Φουρθιώτη…

Του Θάνου Σωτήρη