Αποφυλακίστηκε μέσω Ψυχιατρείου ο ένας από τους αδίστακτους βιαστές – απαγωγείς

Του Παναγιώτη Μπούσιου

Οι οδηγοί και οι περαστικοί από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο «πάγωσαν» στην εικόνα της ψιλόλιγνης κοπέλας που βγήκε στην μέση του δρόμου και σχεδόν τρικλίζοντας ζητούσε βοήθεια από τους περαστικούς.

Στα χέρια της είχε ακόμα μονωτικές ταινίες αλλά το μόνο που την ενδιέφερε ήταν ότι είχε καταφέρει να βγει από το διαμέρισμα – κολαστήριο. Εκεί, όπου οι δυο Βούλγαροι πρώτα της έκλεισαν ραντεβού για να συνευρεθούν ερωτικά αλλά στην συνέχεια την κακοποιήσαν στον έσχατο βαθμό.

«Ήταν τόσο σοκαρισμένη η κοπέλα που δεν μιλούσε σε κανέναν. Φοβόταν να μιλήσει ακόμα και στους ένστολους συναδέλφους που έφτασαν στο σημείο» λέει αξιωματικός της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που χειρίστηκε την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία μιας κοπέλας από την Αλβανία. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της έκλεισαν ραντεβού σε διαμέρισμα της οδού Λουκάρεως, ακριβώς απέναντι από το Εφετείο Αθηνών. Στην περίπτωση αυτή το δίδυμο των «αντρών» κράτησε την κοπέλα όμηρο για ένα 24ωρο και μάλιστα ζητούσε και λεφτά από τους δικούς της ανθρώπους για να
την απελευθερώσουν. Η νεαρή κατάφερε κάποια στιγμή να ξεφύγει και έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Πριν καλά καλά ξεκινήσει η έρευνα της υπόθεσης, έγινε και δεύτερη καταγγελία και τότε όλοι άρχισαν να θεωρούν ότι δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Όταν οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο Βούλγαρους διαπίστωσαν ότι είχαν εκκρεμότητες με την ελληνική δικαιοσύνη. «Αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση, αλλά εξήγησε πολλά πράγματα, ήταν το γεγονός ότι ο ένας από τους δυο είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο από τις φυλακές και την ίδια μέρα ο
εισαγγελέας είχε διατάξει τον εγκλεισμό του στο Δαφνί.

Εκεί όμως έμεινε μόλις… μια εβδομάδα και οι γιατροί έδωσαν το «πράσινο φως» για να αφεθεί ελεύθερος» λέει αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το κίνητρο των δυο Βούλγαρων που κατηγορούνται για «αρπαγές, ληστείες και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση σε βάρος εκδιδομένων γυναικών» είναι πρώτα σεξουαλικό και στην συνέχεια η ληστεία. «Είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα σοκαριστικό το γεγονός ότι και οι δυο είναι παντρεμένοι με παιδιά και να κάνουν τέτοια πράγματα σε γυναίκες» λέει αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Μια από τις κοπέλες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ενώ το δεύτερο θύμα δεν έμεινε ούτε ώρα στην χώρα μας και έφυγε για την πατρίδα της. Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να γίνει δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των δυο συλληφθέντων καθώς θεωρούν ότι τα θύματα που εντοπίστηκαν… δεν είναι τα μοναδικά.