Από μαχαιριά στην καρδιά επήλθε ο θάνατος του ιδιοκτήτη του fast food

Από μαχαιριά στην καρδιά επήλθε ο θάνατος του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου που δέχθηκε επίθεση από τέσσερα αδέρφια, το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Φώτης Χατζηνικολάου, αναπληρωτής Καθηγητής ιατροδικαστικής στο ΑΠΘ διαπίστωσε τρώση του μυοκαρδίου και άλλα 13 επιφανειακά τραύματα σε όλο το σώμα με το ίδιο μαχαίρι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας τα τρία αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ ο τέταρτος αναζητείται από τις αρχές. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού και κατά περίπτωση, για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Κατά την είσοδό τους στα δικαστήρια, ο δράστης που φέρεται να χτύπησε τον 45χρονο επιχειρηματία, ισχυρίστηκε ότι “ήταν ατύχημα”.

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πρώην υπάλληλό του και τα τρία αδέρφια του μέσα στο μαγαζί και υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου λίγες ημέρες πριν από την Τσικνοπέμπτη δήλωσε ασθένεια και δεν πήγε για δουλειά, παρά το γεγονός ότι είχε διαβεβαιώσει τον ιδιοκτήτη ότι θα δούλευε. Εκείνος τον προειδοποίησε ότι θα απολυόταν. Αυτή ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, και η αφορμή για το φονικό…