Αττικό: Έστησε ενέδρα στη νοσηλεύτρια πριν αυτοκτονήσει

Ενέδρα είχε στήσει στην νοσοκόμα του «Αττικόν» ο 59χρονος καρδιοπαθής, που αφού την τραυμάτισε με μαχαίρι πήδηξε από παράθυρο του πέμπτου ορόφου και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με Πρόεδρο Εργαζομένων του Αττικού, Γιάννη Ρίζο, ο 59χρονος άνδρας βρισκόταν σε μετεγχειρητική παρακολούθηση όταν περίπου στις 5 το πρωί επιτέθηκε με μαχαίρι στη νοσηλεύτρια της βάρδιας, την τραυμάτισε στο κεφάλι και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου και έπεσε στο κενό. Η νοσηλεύτρια βρίσκεται εκτός κινδύνου, σε κατάσταση σοκ με ελαφρά τραύματα.

Οι ίδιες πληγές, εκπροσώπων των εργαζομένων αναφέρουν πως ο ασθενής νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, είχε κάνει χειρουργείο, ενώ τις επόμενες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο.

Στις 5 το πρωί χτύπησε το κουδούνι για βοήθεια από το νοσηλευτικό προσωπικό, κρύφτηκε πίσω από την πόρτα, και όταν εμφανίστηκε η νοσηλεύτρια της επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συνέχεια έκοψε τους ορούς του, ανέβηκε σε άλλο όροφο από την εξωτερική σκάλα του νοσοκομείου και έπεσε στο κενό.