Αυλίδα: Χειροπέδες στον οδηγό του φορτηγού που συγκρούστηκε με συρμό του Προαστιακού – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ο Οδηγός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές ποινικές κυρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού, το οποίο συγκρούστηκε με συρμό του Προαστιακού στο Βαθύ Αυλίδας, έπειτα από παραβίαση ισόπεδης διάβασης, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ το τρένο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα, ακούμπησε ελαφρά το πίσω μέρος του φορτηγού, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές φθορές στη μηχανή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ισόπεδη διάβαση όπου λειτουργούσε αυτόματη μπάρα ασφαλείας με ηχητικά και φωτεινά προειδοποιητικά σήματα. Ο οδηγός του φορτηγού, αψηφώντας τα μέτρα ασφαλείας, επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση τη στιγμή που η μπάρα έκλεινε, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και τον ερυθρό σηματοδότη.

Η αμαξοστοιχία 1543, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χαλκίδα προς Αθήνα, φρέναρε εγκαίρως χάρη στην άμεση αντίδραση του μηχανοδηγού, με αποτέλεσμα να περιοριστεί η σύγκρουση με το φορτηγό.

Ο οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρές ποινικές κυρώσεις.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ