Βίντεο από την τρελή καταδίωξη στο Χαϊδάρι – Συνελήφθη ο οδηγός

Δύο βίντεο από την καταδίωξη και την σύλληψη ενός νεαρού χθες τα ξημερώματα στη Δυτική Αττική φέρνει στη δημοσιότητα το astinomiko.gr.

Κάτοικος της περιοχής που άκουσε την φασαρία, αν και ήταν ξημερώματα, κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που… έδρασαν αστραπιαία. 

Όλα ξεκίνησαν όταν γύρω στις πέντε το πρωί ένα περιπολικό που κινείτο στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Χαϊδαρίου, είδε ένα άσπρο πολυτελές αυτοκίνητο. Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν το όχημα με τους δυο επιβάτες καθώς θα έπρεπε να συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι για να κυκλοφορούν. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος άφησε… ελεύθερα τα πολλά άλογα της μηχανής του αυτοκίνητου και προσπάθησε να διαφύγει.  

Στην οδό Εδέσσης στο Αιγάλεω ο οδηγός έχασε για λίγο τον έλεγχο του οχήματος ενώ το περιπολικό τον ακολουθούσε σε μικρή απόσταση. Μέσω των στενών της περιοχής, η καταδίωξη κατέληξε στην οδό Χανίων στο Περιστέρι.

Εκεί, οι δύο επιβάτες του λευκού αυτοκινήτου άνοιξαν τις πόρτες και θέλησαν να ξεφύγουν. Ίσως δεν περίμεναν ότι οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μαζί με άλλα περιπολικά που στο μεταξύ είχαν φτάσει στην περιοχή θα τους καταδίωκαν πεζή. Τελικά, μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν νεαρό και να του περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, πρόκειται για έναν 18χρονο Αλβανό ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κασετίνες από ταμειακή μηχανή, πολλά κέρματα μέσα σε σακούλα και ένα κατσαβίδι. Ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται ενώ ο νεαρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.