«Βανδάλισαν» το άγαλμα του Ιμπραϊμοβιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τα «χρώματα» της Μάλμε. Εκεί έγινε γνωστός και αναγνωρίσιμος ποδοσφαιρικά, για ν΄ ακολουθήσει η εξαιρετική καριέρα που όλοι γνωρίζουμε και η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι ο διάσημος άσος «πατάει» στα 38.

Μετά την απόφαση του να φύγει από τις ΗΠΑ, το MLS και τους Γκάλαξι του Λος Αντζελες, ο «Ιμπρα» βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του, με επικρατέστερη ομάδα την Μίλαν και… αουτσάϊντερ την Μπολόνια.

Λίγο πριν επιλέξει την νέα του ομάδα, ο Ζλάταν αποφάσισε να… προκαλέσει για ακόμη μία φορά, ανακοινώνοντας ότι απέκτησε μετοχές της Χάμαρμπι, μίας από τις πιο «μισητές» ομάδες για τους φιλάθλους της… Μάλμε..

Και οι τελευταίοι δεν άφησαν αναπάντητη την επιλογή του Ιμπραϊμοβιτς, «προσβάλλοντας» το άγαλμα που έχει στηθεί στην πόλη προς τιμήν του Σουηδού επιθετικού. Άγνωστοι -αλλά προφανώς οπαδοί της Μάλμε- τοποθέτησαν στο κεφάλι του αγάλματος σακούλες σκουπιδιών, ενώ εξετάζεται η κατάθεση πρότασης για την καταστροφή του.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ