“Γκάζια” Θεοδωρικάκου στη Δίωξη Ναρκωτικών – Ζήτησε σαρωτικές επιχειρήσεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα της διακίνησης ναρκωτικών, αποδείχθηκε ότι έχει ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις υπηρεσίες της ΓΑΔΑ.

Ο υπουργός γνώρισε όλους τους διοικητές των υπηρεσιών της ασφάλειας Αττικής, όπως και γενικότερα όλων των στελεχών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, συζήτησε μαζί τους και ρώτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όμως όταν έφτασε στην Δίωξη Ναρκωτικών εμφανίστηκε πολύ πιο απαιτητικός στις ερωτήσεις που έκανε για την λειτουργία της υπηρεσίας, στις μεγάλες υποθέσεις που χειρίζονται και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, τόσο στην λεγόμενη εσωτερική διακίνηση ναρκωτικών, όσο και στα κυκλώματα που χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως διαμετακομιστικό σημείο προς την κεντρική Ευρώπη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε από τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών να κινητοποιήσουν τα τμήματα και το προσωπικό τους στο εκατό τοις εκατό και φάνηκε να περιμένει αποτελέσματα σύντομα!

Η αλήθεια είναι πάντως πως, όπως πληροφορούμαστε, από την επόμενη κιόλας ημέρα οι μηχανής της Δίωξης Ναρκωτικών είναι μονίμως στα κόκκινα με όλες τις ομάδες να βρίσκονται στο δρόμο και να συλλέγουν πληροφορίες προκειμένου να αρχίσουν επιχειρήσεις με στόχο διακινητές και σπείρες εισαγωγής όλων των ειδών των ουσιών στη χώρα!

Και φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε πως η υπηρεσία αυτή, ούτως ή άλλως παράγει έργο.

Του Θάνου Σωτήρη