Γλυκά Νερά: Το ύποπτο μαύρο αυτοκίνητο, και τα κρυμμένα λεφτά στα παιχνίδια

Ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και κάτοικος των Γλυκών Νερών το είχε δεί κοντά στο σπίτι της τραγικής οικογένειας την προηγούμενη ημέρα της διάρρηξης και της δολοφονίας της 20χρονης Καρολίνας, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αξιωματικοί της ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ο συγκεκριμένος πολίτης, ομογενής από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, παρουσιάστηκε στην αστυνομία και ανέφερε ότι στο αυτοκίνητο αυτό επέβαιναν τρία άτομα, οι οποίοι του θύμιζαν έντονα λόγω των χαρακτηριστικών τους, αλλοδαπούς προερχόμενους από την περιοχή, πιθανότατα την Γεωργία. Είχε θεωρήσει ύποπτο τον τρόπο που κινούνταν το αυτοκίνητο, και μόλις πληροφορήθηκε για την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης μητέρας, έσπευσε να το καταθέσει.

Βάση της περιγραφής που έδωσε, οι αστυνομικοί που ήδη συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης της κυκλοφορίας, από ολόκληρη την περιοχή, προσπαθούν να εντοπίσουν και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να δούν αφενός τις κινήσεις του, αφετέρου τις πινακίδες κυκλοφορίας. Παράλληλα προσπαθούν να «καθαρίσουν» το πρόσωπο του άγνωστου άνδρα που καταγράφηκε από κάμερα να κινήται έξω από το σπίτι της οικογένειας του 32χρονου πιλότου στις 5.15 της Τρίτης, χρόνος που υπολογίζεται πως οι δράστες δεν είχαν αποχωρήσει ακόμη από το σπίτι, όπως από χθες έχει αποκαλύψει το Sputnik.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός φοράει σκούρα ρούχα, τζόκεϊ στο κεφάλι και έχει ένα τσαντάκι κρεμασμένο στον ώμο του. Η παρουσία του εκεί αλλά και οι κινήσεις του δεν εξηγούνται εύκολα και οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να ήταν ο «τσιλιαδόρος» της ομάδας των τριών δολοφόνων που εισέβαλαν στο σπίτι και δολοφόνησαν την 20χρονη.

Στο μεταξύ, η πρόσφατη αγορά ενός οικοπέδου και τα χρήματα που έμειναν στην κατοχή του 32χρονου πιλότου, μετά την πληρωμή σε μετρητά, θεωρείται από τους ερευνητές της ασφάλειας κομβικό στοιχείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης αυτής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, από τον ίδιο τον 32χρονο αλλά και τους γονείς του, ο πωλητής του οικοπέδου ζήτησε να πληρωθεί με μετρητά, οπότε και προχώρησαν στην ανάληψη από την τράπεζα ενός μεγάλου ποσού, περίπου 150.000 ευρώ. Μετά την πληρωμή περίσσεψαν  10.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο 32χρονος πιλότος είχε κρύψει σε ένα κουτί από επιτραπέζιο παιχνίδι «Monopoly», το οποίο είχε τοποθετήσει ανάμεσα στα παιχνίδια του παιδιού τους. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι πως σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, ενώ από την πρώτη στιγμή τους υπέδειξε που είναι οι 10.000 και τους ζήτησε να τα πάρουν και να μην κάνουν κακό στην οικογένεια του, οι τρείς δολοφόνοι επέμεναν για αρκετοί ώρα να ζητούν να τους πει «που έχει κι άλλα λεφτά», κάτι που τους κάνει να υποπτεύονται το ενδεχόμενο να γνώριζαν για την ανάληψη των μετρητών, που προορίζονταν για την αγορά του οικοπέδου. Και αν κάτι τέτοιο ισχύει, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, θα είναι σημαντικότατο στοιχείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: Sputnik