Δέκα εντάλματα σύλληψης για την δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη

Δέκα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από τις δικαστικές αρχές για την δολοφονία του 19χρνου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομία ήδη έχουν συλληφθεί έξι άτομα και καταζητούνται οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και ένας 20χρονος Αλβανικής καταγωγής που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει στην πατρίδα του.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ:

  1. «Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».
  2. «Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».