Δεν σταματά το εμπόριο ναρκωτικών στην ΑΣΟΕΕ (ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσε να ήταν και ένα μικρό μπαλάκι του τένις ή του πινγκ πονγκ. Μόνο που το γήπεδο ή το τραπέζι δεν ήταν σε κάποιο μεγάλο στάδιο αλλά στην γνωστή «πιάτσα» ναρκωτικών δίπλα στο κτήριο της ΑΣΟΕΕ.

Μια φωτογραφία – ντοκουμέντο από την πραμάτεια των εμπόρων ναρκωτικών, φέρνει στην δημοσιότητα το astinomiko.gr.

Το απόγευμα της Δευτέρας, μια ομάδα αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών είδε έναν νεαρό αλλοδαπό ο οποίος κρίθηκε ύποπτος, στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Αντωνιάδου. Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και θέλησαν να τον ελέγξουν, εκείνος άνοιξε την παλάμη του και έριξε στο πεζοδρόμιο το… μικρό μπαλάκι για να το ξεφορτωθεί.

Οι αστυνομικοί, που κάνουν καθημερινά περιπολίες στα στενά, το είδαν και αμέσως το πήραν στα χέρια τους. Αν και θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για να εξεταστεί, ένα έμπειρο μάτι κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσότητα ηρωίνης, περίπου είκοσι γραμμάρια, που ήταν έτοιμη να πουληθεί σε μια από τις πιο γνωστές πιάτσες της Αθήνας.

Παρά τις αλλεπάλληλες επιχειρήσεις της αστυνομίας στους γύρω δρόμους και το συνεχές «κυνήγι» των ναρκωτικών το αλισβερίσι δεν σταματά ποτέ, αν και φαίνεται ότι έχει μειωθεί. Στην περιοχή επιχειρούν πολλές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας όπως η Δίωξη Ναρκωτικών αλλά και η νέα Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών. «Η συνεχής παρουσία μας φαίνεται να φέρνει αποτελέσματα αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να μπορούμε να πούμε ότι οι περαστικοί και οι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου περνώντας από το σημείο δεν θα βλέπουν να αλλάζουν χέρια λεφτά και ναρκωτικά» λέει στο astinomiko.gr αστυνομικός που γνωρίζει στην περιοχή πρόσωπα και πράγματα.

Ο 28χρονος Αφγανός, ο οποίος δήλωσε ότι έμενε σε κοντινή απόσταση, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κυψέλης για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.