Δεν υπάρχει τίτλος γι’ αυτή την κατάντια – Επικηρύσσονται οι δράστες

Στο ακρότατο σημείο φασιστικής συμπεριφοράς έφτασαν οι “αντιεξουσιαστές” που λυμαίνονται εδώ και χρόνια το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Μετά τις καταστροφές, τους προπηλακισμούς, την κάλυψη του παραεμπορίου και την δημιουργία πεδίου “ασύλου” για τους διακινητές των ναρκωτικών, έφτασαν να εισβάλουν στο γραφείο του Πρυτάνεως να τον ακινητοποιήσουν και να του κρεμάσουν στον λαιμό ταμπέλα, κατά τα πρότυπα των Ναζί και των ρατσιστών της Κου Κλούξ Κλάν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ομάδα περίπου 20 βανδάλων έπιασαν τον Πρύτανη απo τον λαιμό απειλώντας έως και τη ζωή του, ενώ στη συνέχεια διέλυσαν τα πάντα στο γραφείο του πριν αποχωρήσουν.

Και φυσικά φωτογράφησαν το θύμα τους, έναν Πανεπιστημιακό δάσκαλο, την ώρα της βίας και του εξευτελισμού και ανήρτησαν την φωτογραφία στο athens.indymedia όπως οι Ναζί κρατούσαν ανάλογα φωτογραφικά ενθύμια…

Το ρεπορτάζ αυτό δεν έχει ανάγκη από περιγραφές και λόγια… Αρκεί μόνο η πράξη και η θριαμβευτική ανάρτηση των εμπνευστών της, που με τον καλύτερο τρόπο επιβεβαίωσαν την θεωρία των δύο άκρων!!

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι πρόκειται να επικηρυχθούν οι δράστες της φασιστικής επίθεσης.

Η ανακοίνωση του Υπ.Προ.Πο. έχει ως εξής:

“Η Ελλάδα ανατριχιάζει. Από τον προπηλακισμό ενός πρύτανη και την ανάρτηση φωτογραφίας, που τον δείχνει καταβεβλημένο με μια επιγραφή σαν θηλιά που βρωμίζει τη λέξη αλληλεγγύη.

Ταμπέλες κρέμαγαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους και στους αντάρτες.

Οι δημοκράτες αγανακτούν. Όσοι τους ανέχονται, όσοι τους ανέχθηκαν καιρός να αναθεωρήσουν και να θυμώσουν.

Οι δράστες θα επικηρυχθούν. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Όπως και με τη Χρυσή Αυγή ο φασισμός δεν θα περάσει.”