Δωρεά σύγχρονου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου

Στην δωρεά ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου που ενισχύει σημαντικά το Κέντρο Υγείας της Μυκόνου, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο, προχώρησε το ίδρυμα “Florios Mykonos Foundation”.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος του ιδρύματος Φλώριος Ασημομύτης αναφέρει:

“Με συνέπεια στα λεγόμενά μας και σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας προ μηνών, όπου κάναμε γνωστή την πρόθεσή μας για τη δωρεά Ασθενοφόρου προς το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, επανερχόμαστε σήμερα για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ενημέρωση, με την Ανακοίνωση της παράδοσης ενός
πλήρως εξοπλισμένου Ασθενοφόρου
Με τη συνεισφορά των εταιρειών μου ΟΠΤΙΚΑ ΜΥΚΟΝΟΥ ΟΕ και FLORIOS INVESTMENTS AE , με μεγάλη χαρά υπερηφάνεια, το Ιδρύμα Florios Mykonos Foundation, ολοκληρώνει ακόμα μία δράση του, η οποία τελείται Εις μνήμην του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Ο αγώνας μας δε σταματά και η ανάγκη μας για προσφορά πολλαπλασιάζεται καθημερινά όσο ο κόσμος αγκαλιάζει τις δράσεις μας. Για αυτό συνεχίζουμε να δείχνουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στον τόπο μας , αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του και εκπληρώνοντας δράσεις που αποσκοπούν σε ένα καλύτερο αύριο, σε μία ασφαλή καθημερινότητα, τόσο για εμάς τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες που επιλέγουν την αυθεντικότητα και την ομορφιά της Μυκόνου.

Με εκτίμηση, για το Ίδρυμα

Φλώριος Ασημομύτης”