Εμπρησμός στην έκθεση του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα η έκθεση αυτοκινήτων του δολοφονημένου Βασίλη Στεφανάκου, χαρακτηρισμένου από τις διωκτικές αρχές ως «νονού» της Αθηναϊκής νύχτας.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε ένα από τα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα έξω από την έκθεση στην διασταύρωση της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Φαβιέρου στο Χαϊδάρι, και συνεχίζει να την λειτουργεί ο συνέταιρος του Βασίλη Στεφανάκου και μετά την άγρια δολοφονία του που αποτελεί κρίκο της αλυσίδας των εκτελέσεων για την επικυριαρχία των μεγάλων ονομάτων της νύχτας στα κυκλώματα κάθε είδους παρανομίας στην Αττική.

Δύο οχήματα της πυροσβεστικής πρόλαβαν την πυρκαγιά πριν επεκταθεί και στα άλλα σταθμευμένα προς πώληση αυτοκίνητα, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκε και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, αφού λόγω του «ονόματος» υπήρξε ο φόβος για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών, κάτι όμως που δεν προέκυψε.

Την προανάκριση τώρα έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη έκθεση αυτοκινήτων γίνεται στόχος επίθεσης, αν και οι προηγούμενες ήταν πολύ πριν την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου.