Εμφανίστηκε στην Τροχαία ο οδηγός της φονικής μαύρης “Κορβέτ”

Παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Τροχαία, ο 40χρονος οδηγός της μαύρης «Κορβέτ» που παρέσυρε και στην συνέχεια εγκατέλειψε τον 25χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας στην Γλυφάδα.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μαζί με την δικηγόρο του και κατέθεσε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διάταξε ο Εισαγγελέας, τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, όσο και για τους λόγους που εγκατάλειψε το θύμα του και εξαφανίστηκε για τρείς ημέρες.

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν από την πρώτη στιγμή στον Χολαργό όπου διαμένει με την μητέρα του, η οποία μάλιστα τους έδωσε και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του για να επικοινωνήσουν μαζί του.

Όμως μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου δεν είχε εμφανιστεί στην Τροχαία ούτε είχε επικοινωνήσει, παρόλο που είχε παρέλθει ο χρόνος του αυτοφώρου και δεν υπήρχε κίνδυνος σύλληψης.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν μια μαύρη «Κορβέτ» που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ρεύμα προς Αθήνα, συγκρούστηκε διαδοχικά με ένα ΙΧ και στην συνέχεια παρέσυρε την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας, στην δεξιά πλευρά της λουρίδας.

Ανεξέλεγκτο το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από την διαχωριστική νησίδα και μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, για να καταλήξει πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ακινητοποιηθεί, με τον ένα μπροστινό τροχό του μάλιστα να αποκόπτεται λόγω των αλλεπάλληλων συγκρούσεων και πάνω σε τοιχίο του παράδρομου.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός μαζί την συνοδηγό του, μια ξανθιά γυναίκα, βγήκαν από το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και έφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.