Επιπλέον 100 περιπολικά και 1000 αστυνομικοί στις γειτονιές της Αττικής

Την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων της Αττικής με 1.026 αστυνομικούς και 100 περιπολικά, ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί στο Α.Τ Καλλιθέας.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος «από την 1η Νοεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά για περιπολίες τη νύχτα». «12-6 τη νύχτα θα περιπολούν στις γειτονιές» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος. Εξηγώντας πώς θα γίνει αυτό ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «από τη Δευτέρα ξεκινά πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με 1.026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ».

Οι αστυνομικοί θα είναι τελειόφοιτοι της σχολής Αστυφυλάκων. Ενδεικτικά το Τμήμα της Καλλιθέας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός, αναμένεται να ενισχυθεί με 25 αστυνομικούς.

Η επίσκεψη εντάσσεται στις σχεδόν καθημερινές επαφές που έχει ο κ. Θεοδωρικάκος με στελέχη του σώματος και δημάρχους προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε υπηρεσία αλλά κυρίως τα προβλήματα των πολιτών σε σχέση με την ασφάλεια και την εγκληματικότητα.