“Επιστράτευση” μέχρι και από το Μουσείο της ΕΛΑΣ για τον τελικό κυπέλου

Και από τις πλέον «απίθανες» διοικητικές υπηρεσίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας επιστρατεύονται αστυνομικοί για να ενισχυθούν τα μέτρα που θα ληφθούν για τον τελικό κυπέλου μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Οι φόβοι για επεισόδια έκαναν προφανώς τους επιτελείς της Κατεχάκη να αναζητήσουν όσο το δυνατό περισσότερο προσωπικό για να ενισχυθούν οι δυνάμεις της ΓΑΔΑ και έτσι με διαταγή του Αρχηγού Κώστα Σκούμα ζητήθηκαν αξιωματικοί στο βαθμό του Υπαστυνόμου, αλλά και Ανθυπαστυνόμοι, Αρχιφύλακες, Αστυφύλακες και Ειδικοί Φρουροί, άνδρες και γυναίκες, από όλες τις Διευθύνσεις του Αρχηγείου και τις αυτοτελείς υπηρεσίες, οι οποίοι θα βρίσκονται στην διάθεση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, που τυπικά είναι η αρμόδια για τα μέτρα του αγώνα.

Εννοείται πως σε πλήρη ανάπτυξη θα βρίσκονται το σύνολο των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, ΥΑΤ και ΥΜΕΤ, καθώς και χιλιάδες αστυνομικοί από όλες της υπηρεσίες της ΓΑΔΑ.

Συνολικά από αυτές τις υπηρεσίες θα διατεθούν 174 αστυνομικοί, εκ των οποίων 21 αξιωματικοί και 12 γυναίκες αστυνομικοί.

Χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις υπηρεσιών που ίσως για πρώτη φορά θα διαθέσουν προσωπικό για μέτρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα είναι η Διεύθυνση Ιστορίας της ΕΛ.ΑΣ., η Διεύθυνση Επικοινωνίας, η Διεύθυνση Υγειονομικού, μέχρι και το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας!!!

Αναλυτικά οι δυνάμεις που θα διατεθούν ανά υπηρεσία: