Επιχείρηση με ειδικές ομάδες και drones για ίχνη της Άρτεμης οργανώνει ο Γιώργος Τσούκαλης

Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει αύριο, 13 Μαρτίου 2021, ο Γιώργος Τσούκαλης με τους συνεργάτες του με στόχο την ανεύρεση στοιχείων γύρω από την εξαφάνιση της αγνοούμενης Άρτεμης Βασίλη.

Στην περιοχή της Παιανίας και συγκεκριμένα από το σημείο που υπάρχει η πληροφορία ότι εθεάθη για τελευταία φορά η κοπέλα από το Κορωπί μέχρι και το σημείο που κλείνει το τηλέφωνο της, επί της οδού Λεονταρίου στην Κάντζα, θα πραγματοποιηθεί συντονισμένη έρευνα από τέσσερις εθελοντικές ομάδες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Η μια εκ των ομάδων είναι η ΟΦΚΑΘ κλιμάκιο της οποίας θα έρθει από την Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον πρόεδρο της Χρήστο Ράμο.

Η άλλη εθελοντική ομάδα είναι η Γραμμή ζωής – Silver Alert με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γεράσιμο Κουρούκλη. Στην αναζήτηση θα συμμετέχει ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα χειριστών drones.

Όπως επισημαίνει ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής ο στόχος της πρωτοβουλίας του αυτής είναι να ελεγχθούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλοι οι χώροι στους οποίους κινήθηκε η αγνοούμενη κοπέλα με σκοπό την πιθανή εύρεση κάποιων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.