Άκαρπες οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά για τους δολοφόνους της 77χρονης

Ευρείες επιχειρήσεις σε καταυλισμoύς Ρομά στα Μέγαρα και άλλες τέσσερις περιοχές της Αττικής και την Κορινθίας έγιναν από δυνάμεις της Αστυνομίας, με στόχο τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν το πρωί του Σαββάτου μια 77χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους. Ωστόσο, παρά τις έρευνες, οι αδίστακτοι κακοποιοί παραμένουν ασύλληπτοι. Το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυραν και σκότωσαν την άτυχη 77χρονη, δεν έφερε πινακίδες και το έργο των αστυνομικών γίνεται ακόμη δυσκολότερο.

Οι δράστες τράβηξαν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της, την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι της στην οδό Ανθέων και όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια τον σύζυγο και τον γιο της, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους για να τραπούν σε φυγή. Όμως, η 77χρονη μπήκε μπροστά στο όχημα, για να τους αναγκάσει να σταματήσουν.

Οι κακοποιοί ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να παρασύρουν την άτυχη γυναίκα με το αυτοκίνητο και να την αφήσουν αβοήθητη στο οδόστρωμα, τραυματισμένη θανάσιμα.

Kάτοικοι της περιοχής δηλώνουν συγκλονισμένοι και καταγγέλλουν ελλιπή αστυνόμευση. Δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιοί χτυπούν στην περιοχή, και μάλιστα είχαν ξαναληστέψει την άτυχη γυναίκα. Το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της οικογένειας από τον Πειραιά κατέληξε σε τραγωδία…