Η ιστορία της εντυπωσιακής Σέρβας λησταρχίνας των «Ροζ Πανθήρων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εντυπωσιακή αθλήτρια του μπάσκετ από την Σερβία, Ολίβια Τσίρκοβιτς, παράτησε την καριέρα της στα ελληνικά παρκέ και πέρασε στην παρανομία συμμετέχοντας σε ληστείες κοσμηματοπωλείων. Έγινε η λησταρχίνα των διαμαντιών στη συμμορία “Ροζ Πάνθηρες” και η πρώτη γυναίκα, που απέδρασε από τις φυλακές.

«Δεν έχω μετανιώσει. Ήμουν κρατούμενη 7,5 χρόνια, μπήκα στη φυλακή τρεις φορές. Ήμουν αλήθεια μέλος της παρανομίας, υπεύθυνη είμαι μόνο εγώ», είπε η πρώην αθλήτρια, μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Η “γυναίκα αράχνη”, όπως την αποκαλούν, καταδικάστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια για ληστείες και κλοπές σε 116 κοσμηματοπωλεία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και την απόδρασή της από τον Κορυδαλλό τον Ιούλιο του 2012.

Αποφυλακίστηκε το 2017 με τον όρο να μην ξαναέρθει στη χώρα.

«Τα χρόνια στη φυλακή εγώ τα πέρασα εύκολα. Τα δέχτηκα καλά, με όλες τις δυσκολίες που περνά ένας κρατούμενος, ποτέ δεν είναι εύκολα. Ο Θεός με βοήθησε να βρω το ταλέντο μου, να καταλάβω πως ζωγραφίζω καλά» τονίζει.

Η Ολίβια Τσίρκοβιτς έχει πλέον αφοσιωθεί στη συγγραφή και στη ζωγραφική, διδάσκοντας κρατουμένους στη χώρα της. Ζει μόνιμα με το γιο της στο Βελιγράδι.

 

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ